Znáte svůj příběh? – Postavy

Lann pochází ze severozápadu. Své rodné město opustil poté, co ho zničili Fomoři a do Colhenu přišel, aby se přidal k vojákům v Crimson Blade. Je znám pro svou dravost.
Fiona pochází z jihu. Váží si svého soukromí a pyšní se svou vážnou povahou, takže nikdo netuší, jak vlastně k místu v Crimson Blade přišla. Jen výjimečně mluví o své minulosti. Jak lidé sledují její bojové schopnosti, lámou si hlavu nad tím, jaká tajemství vlastně skrývá.
Evie pochází z východu. Z jejího chování můžeme usuzovat, že byla vychovávána v urozené rodině, nicméně nikdo to neví jistě. Když se jí na to zeptáte, jen se usměje a změní téma. Navzdory svému mládí je velmi silná a na bojišti by se s ní mělo počítat.
Karok sám od sebe moc nevypráví. Ovšem to, že je zdrženlivý, neznamená, že není přátelský. Usmějte se na něj a on vám úsměv oplatí. Popovídejte si s ním o počasí nebo o bojových technikách a zjistíte, že je upovídaný jako každý jiný. Zeptejte se ho však na jeho minulost nebo odkud pochází a budete odstrčeni tím samým úsměvem a mlčením.
Kai je brilantní lučišník poháněn silnou morálkou a problematickou minulostí. Ve chvílích, kdy by se ostatní stáhli, Kai se po hlavě žene do bitvy, střílejíc šípy se zuřivostí šílence. Jen málo je známo o jeho minulosti, ale říká se, že jeho touha po vyvraždění Fomorů vychází ze ztráty milované osoby.
Málo se ví o této dominantní paní meče vyslané přes moře. Vella trávila své dětství na moři, ale zbytek její minulosti je zahalen tajemstvím. Prořezává se skrz své nepřátele dvěma meči, víří jako bouře, která ničí vše, co jí stojí v cestě a dokonce i silnější bojovníci mají problém vyrovnat se jejím znalostem v boji. Nezastaví se dokud nepadne poslední Fomor.

Komentáře (3) u článku “Znáte svůj příběh? – Postavy

  1. Pingback: Znáte svůj příběh?

Komentáře jsou uzamčeny.